Under the Kite Publishing
 

OM FÖRLAGET  

Intentionen med Under the Kite Publishing är att skapa ett alternativ till såväl traditionella  förlag som hybridförlag. Vi vill gå utanför boxen och skapa kreativa lösningar på både arbetsätt och avtal, och även hur länge en bok är aktuell. På detta sätt tror vi att fler härliga böcker kommer nå sina läsare. Ordet Kite är ett starkt värdeladdat ord för Kris Kite Stenmark, förläggare och redaktör, och står för: Frihet att flyga, skydd, trygghet och vägledning. Värdeorden tar hon med sig in i förlaget, där hon hjälper författare att flyga högt så att de når sina drömmar och mål, samtidigt som de är trygga under förlagets vingar.


VÅRT TEAM

Under the Kite Publishing består av Kris Kite Stenmark, förläggare och redaktör och Peter Beckman grafisk formgivare. Medarbetare är Synöve Borlaug DufvaElisabeth Magnusson Rune och Sarah Vegna.Tre härliga assistenter finns även på kontoret, dokumentförstöraren Rex, rastvakten Dante och glädjespridaren Dobby.


MANUS

Om du vill skicka in manus till oss, läs här!
Skriv med högst två meningar vad berättelsen handlar om. Skicka med ett synopsis och det första kapitlet, så tar vi det därifrån.
Om det är en bilderbok, kan du skicka hela manuset.
Just nu är det högt tryck. Räkna med att få svar i februari för de manus som är inskickade fram till september.

Är du illustratör får du gärna skicka in din portfolio eller en länk till den.


KONTAKT

Vill du nå någon av oss, maila till info@underthekite.se eller fyll i formuläret nedan.
Ringa går också bra, du når Kris på 0708-448769.
Vill du ha vårt NYHETSBREV? Fyll i formuläret och skriv att du vill ha det.

Adress:
Under the Kite Publishing
Hantverkargatan 52
112 31 Stockholm